Chat

 
Vendégkönyv
[11-1]

2016.12.25. 03:13 Idézet

Bár nem tudom, hogy eljut e, ez még hozzátok, de én még csak most keveredtem ide, vagyis már tegnap, az Orange felirat végett, amióta hírt kaptam hogy lesz, vártam, és nem találtam semmiféleképp feliratot hozzá, szóval Köszönöm szépen a munkátokat, még ha engem nem is feltétlen érintett, de minden eddigi munkátokat, és kitartásotokat :)


Válasz:

Eljut... nincs mit. :D Köszönjük a kedves hozzászólást. :D


2016.10.03. 06:17 Idézet

Őszintén sajnálom a megszünést. Minden alkalommal öröm volt benézni. Szép es igényes munkák voltak. Szívből köszönöm.


2016.09.19. 05:51 Idézet

Köszönöm szépen!


2016.09.16. 15:46 Idézet

Először is köszönöm szépen a munkátokat! Nagyon tetszett eddig minden. Most egy keressem lenne. Nem tudnátok ajánlani torrent letöltőt? Mert amikkel én próbálkoztam sajnos minősíthetetlenek voltak. Előre is köszönöm..További jó munkát.


Válasz:

Nálunk az uTorrent tökéletesen bevállt. A 3.4.8-as verziót használjuk, más verzióknál volt, hogy nem stimmelt pár dolog. Amúgy meg örülünk, hogy tetszik, amit csinálunk, köszönjük, hogy követsz minket. :D

 

 


2016.09.01. 16:59 Idézet

Hát, reméllem lesz, mindenesetre köszi a választ! :)


2016.08.28. 03:11 Idézet
Várható Trinity Seven 2 évad, vagy már nincs rá esély? :C
Válasz:

Egyelőre nincs bejelentve 2. évad belőle sajnos. :'(

 


2016.07.20. 09:47 Idézet
Natsu

Köszönöm a támogatást, viszont nem szeretném megsérteni az oldal elveit és szabályzatát egy-két ember miatt. :)


2016.07.19. 20:17 Idézet
anu
Moderált hozzászólás

2016.07.12. 18:00 Idézet

Köszönöm szépen az eddigi munkátokat! :)

Ui: Régebben egy nCore feltöltéshez csatolva láttam az egyik fordításotokat... Mármint külön megnyitottam jegyzettömbben. Szórakoztató eszmecserék voltak a lefordított párbeszédekkel kapcsolatban... :D :)) Adott egy kis Pluszt, az amúgy is jó animehez... :))

 


2016.07.03. 22:25 Idézet

Mindenféleképp folytassátok a jó munkát!


2015.10.28. 22:38 Idézet
pocok

Nagyon köszönöm a fordításokat és feliratozásokat! Csak így tovább.


[11-1]

 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!